Интервю с проф. д-р Никола Григоров – Пирогов“, София В настоящата

...
Интервю с проф. д-р Никола Григоров – Пирогов“, София В настоящата
Коментари Харесай

Учителят в гастроентерологията у нас говори

Интервю с проф. доктор Никола Григоров – „ Пирогов “, София

 

В актуалната обстановка разчита на пробиотик №1

 

Напрегнатата обстановка, предиздвикала ни да се обърнем по-отговорно към здравето си, отвори очите на мнозина. Досега нормално подценените коремни недоволства започнаха да будят терзание, откакто стана ясно, че коремът (или по-точно тънките черва) ръководи съвсем целия ни имунитет и на процедура ни пази от беди.

 

Силно оръжие в интерес на това държи в ръцете си известният доктор проф. доктор Никола Григоров от УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов “ в София, за който неговите по-млади сътрудници и възпитаници приказват с почит. Ето какво разкри той пред нашия микрофон:

 

Здравейте, проф. Григоров! Кое е оръжието за здрав стомах?

 

Здравейте! Коремът е празнина, в която действат доста органи и системи, една от които е тази на стомашно-чревния тракт: хранопровод, корем и тънки и дебели вътрешности. Ако обаче приказваме за червата и за имунитета, тогава се предлагат две съществени неща: здравословно хранене, за набиране на потребни и пълноценни храни, и първокласен пробиотик, който да поддържа бактериалния баланс в червата, осигуряващ естествената им функционалност.

 

Като изпитан в практиката и потвърдил се с времето бих показал ProCombo – единственият пробиотик в двойна капсула. Той стана пробиотик №1* и е мой първи избор, когато казусът изисква бързо и дейно усъвършенстване на чревната функционалност. Виждам, че и сътрудниците ми също разчитат на него.

 

Защо ProCombo е №1*?

 

Както загатнах, ProCombo е единственият пробиотик в двойна капсула. Това го прави неповторим, тъй като на процедура той преодолява стомашната преграда и доставя наличието на капсулата тъкмо там, където реализира своя резултат. Така ProCombo вкарва оптимално количество „ положителни “ бактерии – цели 200 милиарда CFU/g, непосредствено в червата. Проведени авторитетни лабораторни проучвания потвърждават, че пробиотичните бактерии в него са живи и оцеляват без проблем в другояче враждебната (киселинната) среда в стомаха. Затова аз съм сигурен, че пациентите ми получават най-хубавото за премахване на казуса.

 

Какво по-точно прави той?

 

За да ви дава отговор, ще си разреша да употребявам едно милитаристично съпоставяне. ProCombo е нещо като елитна бойна част, която е отсреща, когато би трябвало да се вземат крути ограничения. Той бързо контролира чревната микрофлора, което се демонстрира като отшумяване на неприятните положения като издут стомах, възприятие за тежест, куркания в червата, прекалено обособяване на газове, както и промяна на ритъма на изхожданията. Препоръчвам го и по време на антибиотична терапия, тъй като сполучливо защищава гастроинтестиналния тракт от отрицателните въздействия на медикаментите – по този начин наречената антибиотична дисбиоза. ProCombo е подобаващ и при лица с проблеми в храносмилането, както и при такива с дългогодишни разстройства в работата на червата.

.

Можете да откриете ProCombo в най-близката аптека до вас.

 

 

* ProCombo е преди всичко по брой продадени опаковки в България за  год. за лекарствени артикули без лекарско наставление в ОТС категория „ Пробиотици “, по данни на IQVIA.

 

Източник:
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР